Menu

In mijn leven na de periode op het CCNV (1967-1976) is gebleken, dat de (te) lange periode op deze school op meerdere vlakken van invloed is geweest. Naast het opdoen van kennis heeft het aanbod van sport (#Piet de Wilde), cultureel engagement (dankzij de theaterzaal) en de leerlingenraad (Utile Dulci) invloed gehad op persoonlijke ontwikkeling. Waarvoor ik de school èn mijn ouders nog steeds dankbaar ben.

Egbert Mekenkamp
op 21-08-2019

Heel veel zin in de Reünie, ook al ben ik er niet bij. Groetjes uit Drenthe

Dennis de Pee
op 21-08-2019

Toen ik als 'ex-Apeldoorner' en net aan mijn nieuwe woonplaats Nunspeet gewende 16-jarige in 1967 aankwam in klas 4 HBS-A, had ik geen hoge verwachtingen van het Nassau-Veluwe. Wat zou die school mij bieden? Welnu, de scholl bood mij een enorme verademing na mijn eerste drie jaar op het toch ietwat bekrompen Chr. Lyceum in Apeldoorn. Ik herinner mij de spannende dropping in het najaar van 1967 die tot diep in de nacht duurde (enkelen uit onze liepen expres de verkeerde kant op omdat het zo gezellig was, maar wat er wel toe leidde dat we niet de prijs voor de snelst terugkomende groep ontvingen), de uitstekende en veelal relaxte docenten, de gezellige en levendige klassen 4 en 5 HBS-A, de enorm prettige sfeer binnen de school en op het plein, én natuurlijk de optredens van BrainBox en Livin'Blues. Helaas is een aantal van mijn beste vrienden uit de de 4 en 5 HBS-A t niet meer onder ons. Ik denk nog vaak aan ze en aan de fijne twee jaar die ik op Nassau-Veluw heb meegemaakt. Dit gold zeker ook voor enkele dames (namen doen er nu niet toe - ze weten het wel) van m'n HBS-A klas en de verschillende MMS-klassen! Ik hoop daarom weer op leuke gesprekken en het ophalen van herinneringen op 28 september.

Ted Kliest
op 19-08-2019

Het eerste beeld dat ik zie als ik me aanmeld voor dit mooie jubileum...is het logo van de school dat na 40 jaar nog staat als een huis.
Het logo is ter ere van het 60 jarig jubileum in 1979 gemaakt door mijn vriendin Jacomien Loosman. ( zij is er helaas niet bij vanwege haar vroege overlijden door ziekte). Een tweede herinnering bij het 60-jarig jubileum was de organisatie van de loop om het IJsselmeer met 70 leerlingen die elk 5 km moesten lopen. Hoewel ik toen helemaal niet sportief was, heb ik mij op het hardlopen gestort en dit najaar vier ik mijn 40 jarig jubileum als hardloper met heel veel plezier. Zonder de school zou mijn “ loopbaan “ zeker een andere wending hebben genomen, waarvoor onnoemlijk veel dank!
Jan Arend Buxtorff, oud-leerling HAVO ‘ 77, VWO ‘79.

Jan Arend Buxtorff
op 17-05-2019

Mooi gastenboek en website succes

groeten,
Finn

Finn
op 25-02-2019

Als student van het CCNV in het jaar 1973-1978 ben ik enorm enthousiast dat er een reünie is. 100 jaar CCNV is fantastisch, wat een geweldige school. Ik hoop veel gezichten terug te zien, oud klasgenoten maar ook docenten en uiteraard de conciërges. Om maar een paar te noemen, bijvoorbeeld Paul Denino. Paul als je dit leest, je bent inmiddels een populaire youtuber, maar voor mij blijf je altijd die goeie ouwe TriHard KFC manager (CX). Casper Henrinck, inmiddels werkzaam bij Google (ge-wel-dig!) wat hebben we gelachen. Altijd verhalen over hoe je vierkante watermeloenen kon kopen in canada, en hoe je bijbaantje bij het dolfinarium je leven zoveel heeft veranderd. Ik hoop jullie snel te zien, en lang leve het Christelijk College Nassau Veluwe!

Benno Verboord
op 29-12-2018

Bert Veer en ik zullen er zijn! Hoop dat anderen van onze jaar er ook bij zullen zijn!

Casper Henrinck
op 28-12-2018

Kurk Is Kurk

Ruurd
op 06-11-2018

Echt prachtige tijden meegemaakt hier, vrienden voor het leven gemaakt en enorm gevormd. Leuke herinnering: toen Trinity kwam bij Nacht zonder dak en ik dacht 'hmmm, apart bandje, veel getrompetter.' En een jaar later waren ze super populair in christelijk Nederland. 'Had ik ze maar meer gewaardeerd' was mijn gedachte en dat gaat ook over de docenten die achteraf echt een missie bleken te hebben om ons een vak te leren en de wereld in te sturen ;P Vergeet ik bijna Gerrit te noemen... Gerrit je bent geweldig!

Jacolien
op 13-10-2018

Ik weet nog toen ik voor het eerst in 2001 bij het raam kwam te zitten. En dan wist je het al... Ik ben de main character in de story, heb echt gelachen en wacky shit meegemaakt op het CCNV. Wat een dag. Wat een examenstunt.

Haruhi Suzumiya
op 13-10-2018

Als oud-leerling (1974-1982 ... ja dat klopt),vader van 2 dochters die ook op het CCNV hebben gezeten en fan van het CCNV heb ik de eer om de projectleider te zijn van de reünies en het jubileumjaar. Met veel teams en hopelijk ook uw bijdrage gaan we er een prachtig jubileumjaar van maken dat begint met een tweetal reünies en over zal gaan in een jubileumjaar waarin we vieren dat 100 jaar CCNV betekent, dat je op het CCNV niet alleen veel zal leren, maar je ook zal ontwikkelen als mens, met al je talenten en mogelijkheden! Gert van Lunteren

Gert van Lunteren / Harderwijk
op 27-09-2018