Menu

Kolo leuk en kolo gezellig. Alleen sommige mensen mocht ik niet.

Wouter de murderijn
op 06-10-2019

Was nice en moet nog wat schrijven om 10 tekens te halen

Mo Bamba
op 06-10-2019

Beste mensen,
Wat een super dag was 'onze' reünie. Dus iedereen die daar een aandeel in heeft gehad, wil ik bij deze heel hartelijk bedanken.
Wat een organisatie, een afwisselend programma en een prachtige film en boek.
Deze dag kan ik toevoegen aan de lijst met positieve ervaringen op het CCNV. 
Ik mocht in 1991 examen op school doen nadat ik in 4-Havo op school na de MAVO ben ingestroomd. Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat dit mijn leukste schooljaren zijn geweest.
Bovendien hebben mijn ouders altijd geroepen dat ik op het CCNV heb geleerd om mens te zijn. Ik mocht er leren om ruimte te nemen om mijn talenten te ontwikkelen ondanks mijn beperkingen. Ik was niet mijn beperking, maar was allereerst mens met toevallig een beperking.
Nu mochten we onze zoon een aantal jaren terug ook aanmelden op school en vonden we nog steeds de hulpvaardige, creatieve en veilige leersfeer terug.
Dus graag wens ik iedereen die dit leest nog een prachtige CCNV tijd toe of prachtige CCNV-herinneringen!

Petra van Wees-Koster
op 30-09-2019

Dank organisatie voor deze goed georganiseerde dag. Zo bijzonder om veel mensen na jaren weer te zien en te spreken.
Ik heb genoten van alle ontmoetingen. Veel goede herinneringen heb ik aan het CCNV. Het was een onbezorgde tijd!
En dan ook nog zo'n mooi herinneringsboek mogen ontvangen bij mijn vertrek. Hopelijk tot over 5 jaar!

Ingrid Bregt
op 30-09-2019

Een heel plezierige dag heb ik (1970, HBS-B, 5b1) gisteren, 28 september, gehad (ik schrijf dit terwijl de dag nog wat nagonst in mijn brein). Deze heel speciale reüniedag was zeer goed verzorgd tot in de details (de badge, de brochure, de catering, het jubileumboek vooral ook, etc, ...). Ik deel geheel het beeld en de geest dat Ted Kliest (zie zijn eerdere reactie hieronder) schetst (incl. Brainbox...). Zelfs al was het CCNV wel een enigszins behoudende school in de roerige jaren-60. Ik was vanaf 1967 CCNV-leerling. Als je zelf al bijna 3 jaar met pensioen bent, en je ook het 50-jarig bestaansfeest hebt meegemaakt, is het best bijzonder om, naast oud-leerlingen, ook nog docenten uit je eigen schooltijd te spreken (o.a. de heer van Schaik, het echtpaar de Graaf, en de heer van Dijkhuizen). Ook bijzonder dat de tijd nauwelijks invloed heeft gehad op de gangen in het oude gedeelte van de school. Je waant je daar gemakkelijk weer terug in de zestiger jaren. Ondanks alle moderniseringen ook een feest van herkenning. Dank voor deze bijzondere dag!

Ron Wolterbeek
op 29-09-2019

Wat een leuke en gezellige reunie was het zaterdag 28 sep. Goed georganiseerd en met een afwisselend en interessant programma. De gesprekken met klasgenoten, mede-leerlingen en oud-docenten maakten indruk. Ik heb een mooie tijd gehad op ons CCNV. Mijn functies als voorzitter van UD, hoofdredacteur van de Collega en lid van de sportcommissie (en wat 'buitenschoolse activiteiten') zorgden weliswaar voor een langer verblijf, maar dat was geenszins een straf. Ik wens de schooll nog vele jaren van goed onderwijs met alle ruimte voor de leerlingen en studenten om zich te ontwikkelen.

Carel Banse
op 29-09-2019

Het was over het algemeen een zeer geslaagd evenement. Hoogtepunten waren toch wel weer de contactmomenten en gesprekken met klas- en schoolgenoten, of het nu schoolherinneringen of -anecdoten betrof of de (persoonlijke) belevenissen door de tijd heen nadien (1975) tot heden aan toe.
Ik kijk nu al weer uit naar de volgende reünie.

Kees Blom
op 29-09-2019

Wat een geweldige dag gehad de 28e ! Veel leuke mensen gezien en gesproken. Ook veel positieve reacties gehoord over programma. Gezellige drukte. Hopelijk wordt het de 5e net zo! 

Frank Vester
op 29-09-2019

Met twee dochters op een middelbare school in Zwolle (die dit jaar toevallig ook haar eeuwfeest viert) maak ik opnieuw mee hoe belangrijk, vormend en richtinggevend die periode voor kinderen is. De sfeer in de klas, de hechte band met klasgenoten, bevlogen docenten die af en toe ook lekker excentriek durven te zijn, nog steeds zijn dat de belangrijkste ingredienten voor een mooie schooltijd. Van alle kennis die ik toen heb opgedaan is veel weer weggezakt, maar de mooie herinneringen zijn gebleven. Ik ben heel benieuwd hoe ik het morgen ga (her)beleven. 

Theo Zijlstra
op 27-09-2019

In mijn leven na de periode op het CCNV (1967-1976) is gebleken, dat de (te) lange periode op deze school op meerdere vlakken van invloed is geweest. Naast het opdoen van kennis heeft het aanbod van sport (#Piet de Wilde), cultureel engagement (dankzij de theaterzaal) en de leerlingenraad (Utile Dulci) invloed gehad op persoonlijke ontwikkeling. Waarvoor ik de school èn mijn ouders nog steeds dankbaar ben.

Egbert Mekenkamp
op 21-08-2019

Heel veel zin in de Reünie, ook al ben ik er niet bij. Groetjes uit Drenthe

Dennis de Pee
op 21-08-2019

Toen ik als 'ex-Apeldoorner' en net aan mijn nieuwe woonplaats Nunspeet gewende 16-jarige in 1967 aankwam in klas 4 HBS-A, had ik geen hoge verwachtingen van het Nassau-Veluwe. Wat zou die school mij bieden? Welnu, de scholl bood mij een enorme verademing na mijn eerste drie jaar op het toch ietwat bekrompen Chr. Lyceum in Apeldoorn. Ik herinner mij de spannende dropping in het najaar van 1967 die tot diep in de nacht duurde (enkelen uit onze liepen expres de verkeerde kant op omdat het zo gezellig was, maar wat er wel toe leidde dat we niet de prijs voor de snelst terugkomende groep ontvingen), de uitstekende en veelal relaxte docenten, de gezellige en levendige klassen 4 en 5 HBS-A, de enorm prettige sfeer binnen de school en op het plein, én natuurlijk de optredens van BrainBox en Livin'Blues. Helaas is een aantal van mijn beste vrienden uit de de 4 en 5 HBS-A t niet meer onder ons. Ik denk nog vaak aan ze en aan de fijne twee jaar die ik op Nassau-Veluw heb meegemaakt. Dit gold zeker ook voor enkele dames (namen doen er nu niet toe - ze weten het wel) van m'n HBS-A klas en de verschillende MMS-klassen! Ik hoop daarom weer op leuke gesprekken en het ophalen van herinneringen op 28 september.

Ted Kliest
op 19-08-2019

Het eerste beeld dat ik zie als ik me aanmeld voor dit mooie jubileum...is het logo van de school dat na 40 jaar nog staat als een huis.
Het logo is ter ere van het 60 jarig jubileum in 1979 gemaakt door mijn vriendin Jacomien Loosman. ( zij is er helaas niet bij vanwege haar vroege overlijden door ziekte). Een tweede herinnering bij het 60-jarig jubileum was de organisatie van de loop om het IJsselmeer met 70 leerlingen die elk 5 km moesten lopen. Hoewel ik toen helemaal niet sportief was, heb ik mij op het hardlopen gestort en dit najaar vier ik mijn 40 jarig jubileum als hardloper met heel veel plezier. Zonder de school zou mijn “ loopbaan “ zeker een andere wending hebben genomen, waarvoor onnoemlijk veel dank!
Jan Arend Buxtorff, oud-leerling HAVO ‘ 77, VWO ‘79.

Jan Arend Buxtorff
op 17-05-2019

Mooi gastenboek en website succes

groeten,
Finn

Finn
op 25-02-2019

Als student van het CCNV in het jaar 1973-1978 ben ik enorm enthousiast dat er een reünie is. 100 jaar CCNV is fantastisch, wat een geweldige school. Ik hoop veel gezichten terug te zien, oud klasgenoten maar ook docenten en uiteraard de conciërges. Om maar een paar te noemen, bijvoorbeeld Paul Denino. Paul als je dit leest, je bent inmiddels een populaire youtuber, maar voor mij blijf je altijd die goeie ouwe TriHard KFC manager (CX). Casper Henrinck, inmiddels werkzaam bij Google (ge-wel-dig!) wat hebben we gelachen. Altijd verhalen over hoe je vierkante watermeloenen kon kopen in canada, en hoe je bijbaantje bij het dolfinarium je leven zoveel heeft veranderd. Ik hoop jullie snel te zien, en lang leve het Christelijk College Nassau Veluwe!

Benno Verboord
op 29-12-2018

Bert Veer en ik zullen er zijn! Hoop dat anderen van onze jaar er ook bij zullen zijn!

Casper Henrinck
op 28-12-2018

Kurk Is Kurk

Ruurd
op 06-11-2018

Echt prachtige tijden meegemaakt hier, vrienden voor het leven gemaakt en enorm gevormd. Leuke herinnering: toen Trinity kwam bij Nacht zonder dak en ik dacht 'hmmm, apart bandje, veel getrompetter.' En een jaar later waren ze super populair in christelijk Nederland. 'Had ik ze maar meer gewaardeerd' was mijn gedachte en dat gaat ook over de docenten die achteraf echt een missie bleken te hebben om ons een vak te leren en de wereld in te sturen ;P Vergeet ik bijna Gerrit te noemen... Gerrit je bent geweldig!

Jacolien
op 13-10-2018

Ik weet nog toen ik voor het eerst in 2001 bij het raam kwam te zitten. En dan wist je het al... Ik ben de main character in de story, heb echt gelachen en wacky shit meegemaakt op het CCNV. Wat een dag. Wat een examenstunt.

Haruhi Suzumiya
op 13-10-2018

Als oud-leerling (1974-1982 ... ja dat klopt),vader van 2 dochters die ook op het CCNV hebben gezeten en fan van het CCNV heb ik de eer om de projectleider te zijn van de reünies en het jubileumjaar. Met veel teams en hopelijk ook uw bijdrage gaan we er een prachtig jubileumjaar van maken dat begint met een tweetal reünies en over zal gaan in een jubileumjaar waarin we vieren dat 100 jaar CCNV betekent, dat je op het CCNV niet alleen veel zal leren, maar je ook zal ontwikkelen als mens, met al je talenten en mogelijkheden! Gert van Lunteren

Gert van Lunteren / Harderwijk
op 27-09-2018